Som el que fem dia a dia

L'excel·lència no és un acte sinó un hàbit

Laboratori dental situat a Terrassa que presta els seus serveis com a fabricant de pròtesis dentals al Vallès Occidental i comarques veïnes.

Navega per la nostra pàgina i coneix-nos.

Més de 30 anys en el sector ens avalen.

Compromesos amb els nostres clients, el nostre objectiu és el pacient. En estreta col·laboració amb el clínic, proporcionem ASSESSORAMENT TÈCNIC amb l’objectiu d’aconseguir tractaments excel·lents que satisfacin les necessitats de cada pacient.

Dediquem a cada feina el temps necessari per aconseguir treballs d’alta qualitat, allunyant-nos de la producció massiva i utilitzant els materials i les tècniques més adequades per a cada cas.

Realitzem tot tipus de treballs. Consulti’ns.

O et contactem nosaltres


  Más de 30 años en el sector nos avalan.

  Comprometidos con nuestros clientes, nuestro objetivo es el paciente. En estrecha colaboración con el clínico, proporcionamos ASESORAMIENTO TÉCNICO con el objetivo de lograr tratamientos excelentes que satisfagan las necesidades de cada paciente.

  Dedicamos a cada trabajo el tiempo necesario para conseguir trabajos de alta calidad, alejándonos de la producción másiva y utilizando los materiales y las técnicas más adecuadas para cada caso.

  Realizamos todo tipo de trabajos. Consúltenos.

  O te contactamos nosotros


   Els nostres productes

   PROTESIS FIJA

   Els nostres serveis

   La proximitat en situació física i tracte personal fa que pugui establir-se una molt bona comunicació. Indispensable per a portar a bon terme els treballs protètics.

   Sílvia Tarrés
   Odontòloga – Terrassa

   A destacar el bon tracte i el treball realitzat, bona comunicació amb el laboratori mitjançant telèfon i whatsapp. Continuarem confiant en ells pel bon resultat dels treballs.

   Marta Vaquerizo
   Odontòloga – Olesa de Montserrat

   Tenir un servei de missatgeria pròpia és un avantatge. Les pròtesis amovibles són de gran precisió.

   Juan Herrera
   Odontòleg – Sant Quirze del Vallès

   Porto diversos anys treballant amb C i C, sobretot pròtesi amovible i estic encantat. Juan Carlos sempre està quan se’l necessita, ja sigui per a consulta, solucionar un problema i fins i tot per a acostar-se a la consulta a veure un pacient. Sens dubte continuaré confiant en C i C.

   Lluís Garcia Saldaña
   Odontòleg – Terrassa

   els millors professionals

   El nostre equip

   juan carlos

   Juan Carlos

   Fundador

   El nostre equip és la columna vertebral del laboratori.

   Estic orgullós d’haver reunit un grup de persones talentoses i compromeses que treballen per aconseguir els objectius comuns.

   equipo 1

   Uneix-te a nosaltres i formarem un gran equip

   Ens posem en contacte?

   Disposem d’unes òptimes instal·lacions dotades de tecnologia d’última generació aplicada a la fabricació del nostre producte, per a realitzar pròtesi d’excel·lent qualitat.

   Desplaça cap amunt
   Abrir chat
   1
   💬 ¿Necesitas ayuda?
   Scan the code
   CiC Dental
   Hola 👋
   ¿En qué podemos ayudarte?