anatomia bucal 768x768 1

Lectura de models

Els  Tècnics Dentals, sobretot els aficionats a la pròtesi total, hem de saber llegir un model.

Els tècnics dentals ens enfrontem cada dia a la difícil tasca d’interpretar els models de guix amb l’objectiu de realitzar les pròtesis dentals adequades per a cada pacient. 

L’èxit de la pròtesi acrílica en general i en particular la Pròtesi Total està íntimament lligat a la interpretació dels models de guix dels quals disposem després de la presa de mesura del clínic.

És per això que adjunt aquestes fotografia on es reflecteixen totes les zones importants, tant de maxil·lar com mandibular.

«L’èxit de la pròtesi acrílica en general i en particular la Pròtesi Total està íntimament lligat a la interpretació dels models de guix»

DENTURAS MANDIBULARS

Com les mantenim en la boca i no en la butxaca del pacient?

 Apreciar l’anatomia i la musculatura circumdants en crear vores de pròtesis és crucial! És d’esperar que l’activació d’aquests músculs durant les impressions produeixi un segellament perifèric estable i eviti la inestabilitat crònica i la incomoditat de la dentadura durant la funció. No obstant això, l’estabilitat és un dels majors reptes en pròtesis inferiors …

De moment només deixo a manera consultiva aquestes imatges de mesures i models que són desitjables per a la bona realització de Pròtesi Total per a  qui les pugui necessitar, en futures publicacions aprofundiré en el tema.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code
CiC Dental
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?