GALERIA WEB

Per què aquest Blog?

Durant tota la meva vida laboral he anat recopilant informació relacionada amb la meva professió, en una primera època en format analògic, revistes, articles, etc., i amb l’arribada d’era digital i les xarxes socials, he anat guardant una sèrie d’articles, imatges i vídeos que em semblen interessants i que vull compartir, per si és d’utilitat, amb aquelles persones  que estiguin  interessades en aquesta meravellosa professió.

Com he  dit en la introducció, soc de naturalesa curiós i durant molts anys, vaig guardar retallades de revistes especialitzades, les poques que hi havia quan jo vaig començar a estudiar i treballar en «això del dents», en aquell temps, 1984, a penes hi havia algunes publicacions, la revista «Dental pròtesi», una publicació de «Soproden», el començament de «Gaseta dental, etc. i almenys aquí a Barcelona i  que jo tingués accés poca cosa més hi havia a part d’alguns llibres, pocs.

És per això que qualsevol publicació o article em semblava interessant i ho guardava.

«Qualsevol publicació era molt important ja que just començaven a crear-se els primers estudis de la nostra professió a Espanya i no hi havia moltes publicacions»

Passats els anys en què vaig fer una col·lecció de retallades de revistes, i vaig guardar catàlegs i informació es van començar a publicar a Espanya 2 revistes Tècniques especialitzades  a les quals estic subscrit des de pràcticament els seus inicis, «Labor Dental» i «Quintessence». Durant tots aquests anys, malgrat el preu de publicacions en format llibre he intentat comprar alguns títols relacionats amb la meva especialitat, la pròtesi amovible, no hi ha molt, però…

Amb l’arribada de l’era digital i les xarxes socials, la informació s’ha universalitzat, i ara tenim accés a articles, imatges, vídeos, canals de formació i qualsevol informació que vulguem tant al nostre país com en qualsevol país del món. Així que igual que en els meus inicis, ara també he anat recopilant  i guardant tot el que m’ha semblat interessant i la finalitat d’aquest blog és compartir amb tot el que estigui interessat els articles relacionats amb la pròtesi dental en particular i l’odontologia en general, per a d’alguna forma créixer i fer créixer la nostra professió.

Espero que sigui d’utilitat per a qui els llegeixi, els articles no són de la meva autoria, pertanyen als seus autors i sempre seran esmentats, no pretenc apropiar-me del mèrit d’uns altres, també es mostraran casos realitzats en el nostre laboratori.

Si us agrada el contingut no dubteu a compartir amb altres col·legues i així creixerem tots.

Una salutació a tot/es

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt
Abrir chat
1
💬 ¿Necesitas ayuda?
Scan the code
CiC Dental
Hola 👋
¿En qué podemos ayudarte?